Nereida Gallardo se distreaza fara Ronaldo, topless

Cristiano Ronaldo si Nereida Gallardo au tinut si inca mai tin paginile publicatiilor cu povesti de dragoste, tradare, iubire, tradare...
  • Publicat:
Nereida Gallardo se distreaza fara Ronaldo, topless
Nereida Gallardo se distreaza fara Ronaldo, topless

Cristiano Ronaldo si Nereida Gallardo au tinut si inca mai tin paginile publicatiilor cu povesti de dragoste, tradare, iubire, tradare…

De curand, Nereida a fost fotografiata de paparazzi facand topless in Ibiza. Inainte de acesta vacanta Nereida a mai fost pozata alaturi de Ronaldo pe plaja, in bikini, in "momente de tandrete". Se pare ca europenii sunt mai pudici cand vine vorba de topless.

Ce e frumos…place, mai ales ca are un trup senzual si transmite erotism. Oare cat de tare este Ronaldo de isi baga in pat asemenea femei? Unde nu mai punem ca si-a tatuat initialele lui "CR" pe mana. Asta clar este iubire…Cui i s-au aprins calaciele dupa femeia lui Ronaldo?

Nu ne asteptam ca Jay Kay, solistul de la Jamiroquai, sa abiba asemenea gusturi…bune. Cei doi s-au intalnit in Palma de Majorca. Au stat la taclale la o petrecere, insa nu s-a intamplat mai mult de atat, spre dezamagirea cantaretului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Si femeile pot invata fotbal!
Si femeile pot invata fotbal!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân