Kite – armonie între vânt, apă, minte şi trup

“Oricine poate să facă kite” îşi începe povestea Alexandru Bărănescu, 30 de ani, instructor de kite şi fotograf oficial al Kiteboard Tour Asia. “Dacă poţi să mergi ca lumea pe stradă, nu eşti accidentat, poţi să practici până la o vârstă înaintată. Poţi până la 60 de ani. Există un personaj care încă practică la 80 de ani.”

 “Oricine poate să facă kite” îşi începe povestea Alexandru Bărănescu, 30 de ani, instructor de kite şi fotograf oficial al Kiteboard Tour Asia.

“Dacă poţi să mergi ca lumea pe stradă, nu eşti accidentat, poţi să practici până la o vârstă înaintată. Poţi până la 60 de ani. Există un personaj care încă practică la 80 de ani.”

Bucureşti. Cafetăria Mediafax. Primesc lecţii de kite. Pe uscat. Oricât de bine aş sta la capitolul imaginaţie şi oricât de bine explică Alexandru Bărănescu, fotograf oficial al Kiteboard of Asia şi instructor de kite (şi credeţi-mă, explică foarte frumos), îmi este greu să mă imaginez pe o plajă din Boracay, Filipine (unde locuieşte el), cu tot echipamentul şi mai ales să mă imaginez plutind, sărind şi zburând.

Cu toate acestea, Alex insistă că oricine poate reuşi. “Este vorba despre coordonare. Este mai greu să călăreşti, decât să te dai cu kiteul. Dacă eşti în stare să conduci o maşină cu cutie manuală, este cam acelaşi lucru. O coordonare foarte bună între picioare, mâini şi ochi. }ine de dorinţă. Dacă nu există dorinţă, nu este recomandat”.

Pagina 1 din 2
Mădălina Drăgoi
Mădălina Drăgoi

Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy.

Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru care lucrau atât din punct ... citește mai mult

Challenge de top: Costin Bucura
Challenge de top: Costin Bucura
Cel mai nou articol Video:
Andreea Ioniță, terapeut: stresul este o alegere, așa cum este și pacea