Exerciții pentru fermitatea sânilor: spune adio intervențiilor chirurgicale costisitoare

  • Publicat:
Exerciții pentru fermitatea sânilor: spune adio intervențiilor chirurgicale costisitoare
Sursa foto: shutterstock

Poți avea un bust ferm cu câteva exerciții pentru întărirea sânilor aplicate zilnic! Totul ține de tine, însă. Trebuie să fii consecventă și să le pratici cel puțin o lună, zi cu zi. Iar rezultatele vor apărea negreșit! 

Exerciții pentru un bust mai ferm

iWomenHacks a întocmit o lista de exerciții simplu de executat și cu rezultate reale după numai o lună. Recomandarea acestora este însă să le urmezi și după ce începi să vezi rezultatele.

Combinate cu odihnă de cel puțin 7-8 ore pe noapte, dar și cu o dietă echilibrată bogată în fructe și legume, aceste exerciții pentru fermitatea sânilor vor face diferența în aspectul tău fizic.

Dar, haideți să vedem despre ce exerciții este vorba!

Flotările la perete

Mod de executare: stai în picioare, cu fața la perete și apleacă-te ușor, având sprijinul în palme. Împinge cu putere ca la flotările clasice și revino ușor în poziția inițială. Fă zilnic 10 repetări.

Exercițiul este benefic atât pentru întărirea sânilor, cât și pentru musculatura brațelor.

Citește și: 5 sfaturi pentru a avea sâni sănătoşi şi frumoşi

Întinderile ușoare

Mod de executare: Stând în picioare, așează-ți mâinile în șolduri. Îndreaptă apoi spatele total și încearcă să aduci coatele mult înapoi până vei avea senzația că acestea s-au apropiat. Repetă mișcarea de 15 ori.

Exercițiul, ca și cel anterior, este benefic atât pentru mușchii din zona bustului, cât și pentru cei ai spatelui.

Citește și: Sânii fermi, pe placul domnilor!

Postura ideală

Fă un obicei de a-ți corecta postura ori de câte ori simți că stai cocoșată. Stai dreaptă și trage umerii în spate! Mușchii spatelui vor avea un tonus mai bun, iar tu vei fi mai feminină și mai încrezătoare!

Citește și: Postura vicioasă a coloanei vertebrale: cauze şi soluţii

Pe lângă aceste trucuri de mai sus, execută și masaje locale cu produse speciale pentru fermitate sau cu mixturi făcute din ingrediente naturale. Masajele trebuie să fie blânde, mișcările executate delicat și circular, iar rezultatele vor fi cele scontate, veți vedea.

Surse: iWomen Hacks

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân