Exerciții care te ajută să slăbești 2 kilograme

Atunci când vrei să slăbești este foarte important să faci sport cu regularitate. Iată două exerciții care te ajută să scapi de 2 kilograme.
  • Publicat:
Exerciții care te ajută să slăbești 2 kilograme
Foto: shutterstock / Exerciții care te ajută să slăbești 2 kilograme

Atunci când vrei să slăbești este foarte important să faci sport cu regularitate. Bineînțeles, de asemenea, foarte importantă este și alimentația. Un studiu realizat de Universitatea Colorado Denver arată că participanții care au redus 100 de calorii zilnic din alimentație, au ajuns, de fapt, să reducă 300 de calorii zilnic.

Deși pare un lucru atât de simplu, schimbarea este una majoră și, iată că dacă te ții de aceste obiceiuri, te poți bucura de efecte extraordinare asupra siluetei tale. Probabil te întrebi care sunt alimentele care au 100 de calorii și pe care nu le eviți. Potrivit publicației Self, ar trebui să înlocuiești maioneza cu muștarul, să folosești mai puțin de o lunguriță de ulei de măsline, să mănânci chips-uri din varză kale și nu chipsuri de cartofi sau să optezi pentru apă minerală în loc de sucuri carbogazoase. Bineînțeles, un măr este întotdeauna o alegere mult mai bună față de o brioșă! De asemenea, ar trebui să practici mai des mersul pe jos, mai ales că fiecare pas făcut contează în procesul de slăbire.

2 exerciții cu care slăbești garantat 2 kilograme

Planșă

Pentru acest exercițiu așază-te pe o salteluță sprijinită pe coate și cu bazinul ridicat și încearcă să menții poziția pentru cel puțin 30 de secunde. Umerii și șoldurile ar trebui să fie aliniate. Încordează abdomenul, inspiră în cutia toracică și expiră pe gură. Astfel ți se vor activa mușchii abdominali. Ia o pauză 10 secunde și repetă exercițiul de încă trei ori.

Burpees

Pentru acest exercițiu trebuie să începi cu poziția planșă, te așezi pe salteluță, apoi te împingi în picioare pentru a face o săritură cu mâinile în aer. Revino în poziția inițială și repetă mișcarea de 10 ori. Ia o pauză de 1 minut, apoi repetă exercițiul de încă trei ori.

Exercițiul burpees
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân