Elena Gheorghe, perfecta datorita sportului. Vezi ce flexibila e!

Iata o provocare! Vrei ca in aceasta vacanta sa arati atat de bine precum Elena Gheorghe?
30.06.2011
Elena Gheorghe, perfecta datorita sportului. Vezi ce flexibila e!
Elena Gheorghe, perfecta datorita sportului. Vezi ce flexibila e!

Iata o provocare! Vrei ca in aceasta vacanta sa arati atat de bine precum Elena Gheorghe? Vedeta pleaca sa cante peste tot in tara, are concerte in Spania, Albania si Bulgaria si, totusi, nu se plange de lipsa de timp pentru sport. Te indeamna sa inoti (asa face si ea) si sa alegi cateva exercitii langa piscina.


Abdomen perfect: mainile in fata, piciorul drept flexat, stangul perfect intins. Pe masura ce aduci piciorul stang la nivelul umerilor, piciorul drept devine perfect intins. E un exercitiu sigur pentru picioare zvelte.

Vezi aici mai multe exercitii pentru un abdomen plat!


Spagat: Elena spune ca s-a nascut cu o mobilitate de invidiat si de aceea reuseste sa faca spagatul. In plus, mama a dus-o la balet la 4 ani. Exercitiul este perfect pentru toti muschii picioarelor.


Picioare impecabile: te sprijini pe coate si pe unul dintre picioare care trebuie sa faca un unghi de 90 de grade. Piciorul opus se ridica intins. Se fac 3 serii de 15 repetari, pentru ambele picioare.

Vezi aici mai multe exercitii pentru picioare impecabile!


Doar echilibru: pentru acest exercitiu iti trebuie coordonare maxima. Daca reusesti insa, iti actionezi atat muschii de la maini, cat si cei de la picioare. Se fac 5 serii pentru fiecare picior a cate 15 repetari.

Citeste si: Elena Gheorghe: „Somnul de frumusete este o regula pentru mine”

 

Andreea Groza
Andreea Groza

Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat.
Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm ... citește mai mult

Miscarea la australopiteci
Miscarea la australopiteci
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea