Cum să ai un abdomen plat la 50 de ani. 3 exerciții pe care să le faci zilnic

Dacă îți dorești un abdomen plat, asigură-te și că ai un stil de viață sănătos și activ. Iată 3 exerciții pe care să le faci.
  • Publicat:
Cum să ai un abdomen plat la 50 de ani. 3 exerciții pe care să le faci zilnic
Foto: envato

Dacă obiectivul tău este ca la vârsta de 50 de ani să ai un abdomen plat, avem soluția pentru tine. Probabil știi deja cât de benefică este mișcarea, indiferent de vârstă, mai ales că te ajută să-ți menții forța, îți îmbunătățește echilibrul, oferă energie, reduce stresul și te ajută să ai un somn mai odihnitor.

Odată cu înaintarea în vârstă apar atât schimbări, cât și noi provocări. Pierzi masă musculară, iar metabolismul nu mai este la fel de rapid. Esențial este să fii activ indiferent de vârstă, astfel încât să nu-ți fie niciodată greu când începi acest proces. Dacă îți dorești un abdomen plat, asigură-te și că ai un stil de viață sănătos. Clasicele exerciții pentru abdomen te pot ajuta să-ți atingi obiectivele și, pe lângă un abdomen definit, te poți bucura și de arderea mai multor calorii, definire musculară și îmbunătățirea metabolismului pentru a putea arde mai multe grăsimi.

Exercițiul nr. 1 pentru un abdomen plat

Primul exercițiu cu care poți începe este unul care, la prima vedere, poate părea floare la ureche. Dar nu este! Pentru că trebuie să înveți să ai foarte mult control asupra corpului. Stai întins pe spate, pe saltea, cu bratele extinse deasupra capului și ridică atât picioarele, cât și trunchiul astfel încât să formezi un „V” din corp sau, pentru a mări gradul de dificultate, picioarele și mâinile trebuie ridicate astfel încât corpul să arate ca o banană. Tot ce trebuie să faci este să menții tensiunea la nivelul abdomenului pentru cel mult 1 minut.

Exercițiul nr. 2

Următorul exercițiu este unul mai simplu. Stai pe spate pe saltea, cu genunchii sus, apoi încearcă să atingi brațul și piciorul opus în timp ce le ridici. În tot acest timp menține tensiunea în abdomen.

Exercițiul nr. 3

Ultimul exercițiu este unul destul de popular pentru oblici. Mai exact, este vorba de planșa laterală care te ajută să-ți menții tensiunea în oblici. Pentru a-l îngreuna puțin, poți atinge cotul cu genunchiul, astfel încât să lucrezi mai mult acea zonă a abdomenului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân