Căldura de afară ne îndeamnă să facem sport pe plajă!

Vine vara şi, dacă vrem să avem un trup tonifiat, fără celulită sau piei căzute, cea mai bună idee este să faceţi mişcare. În loc să trândăviţi la soare, iată ce puteţi face, mai constructiv, chiar la malul mării.
  • Publicat:
Căldura de afară ne îndeamnă să facem sport pe plajă!

Vine vara şi, dacă vreţi să aveţi un trup tonifiat, fără celulită sau piei căzute, cea mai bună idee este să faceţi mişcare. În loc să trândăviţi la soare, iată ce puteţi face, mai constructiv, chiar la malul mării:

•    volei pe plajă: vă solicită nu doar musculatura picioarelor, dar şi pe cea a braţelor.
•    jogging: faţă de rezultatele obţinute pe un teren neted, nisipul de pe faleză are avantajul că vă solicită muşchii ceva mai mult, ceea ce înseamnă că rezultatele apar mai repede. În plus, încheieturile nu au de suferit ca în cazul alergărilor pe un teren rigid.
•  înot: avantajele acestui sport sunt atât de multe, încât nu ne-ar ajunge spaţiul să le enumerăm. Reţineţi că pe lângă musculatură, înotul îmbunătăţeşte circulaţia, iar aspectul pielii are şi el de câştigat.

Citeşte şi: Fa sport in functie de unde iti petreci vacanta

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân