Armando, „drogul femeilor” de la sala de sport

Mă numesc Andra şi sunt “Armandoholică” - adică dependentă de un antrenor grozav, unul dintre cei mai buni instructori care m-au torturat vreodată. Se numeşte Armando Lungu (prenumele i se trage de la Maradona, nu vă gândiţi la telenovele) şi îl găsiţi la WorldClass Bucureşti. Renumit pentru orele sale de cycling, la care rezervările se epuizează în timp record, şi temut pentru hotărârea cu care luptă să-ţi şteargă cuvântul "imposibil" din cap. L-am descusut pentru voi.
23.04.2014

Mă numesc Andra şi sunt “Armandoholică” – adică dependentă de un antrenor grozav, unul dintre cei mai buni instructori care m-au torturat vreodată.

Se numeşte Armando Lungu (prenumele i se trage de la Maradona, nu vă gândiţi la telenovele) şi îl găsiţi la WorldClass Bucureşti.

Renumit pentru orele sale de cycling, la care rezervările se epuizează în timp record, şi temut pentru hotărârea cu care luptă să-ţi şteargă cuvântul „imposibil” din cap. L-am descusut pentru voi!

CSÎD: O să încep direct cu ce le doare pe cititoare: secretul slăbitului perfect. Dacă nu-l ai tu, atunci cine? Vrem câteva sfaturi de subţiat de la un om care sculptează siluete pentru fete.

Armando Lungu: Suntem diferiţi, aşa că fiecare avem un „secret” care să ne ajute să slăbim. Totuşi pot să confirm că ambiţia şi determinarea de-a avea o alimentaţie sănătoasă şi a face sport de 3-4 ori pe săptămână influenţează felul în care arată o siluetă.

Este obligatoriu să ai aproximativ 5 mese pe zi – 3 principale şi 2 gustări. Prima gustare între mic dejun şi prânz trebuie să conţină unul sau două fructe (mere, grepfrut, avocado), iar cea de-a doua – fructe oleoginoase (migdale, nuci, caju, alune de pădure). În privinţa sportului, sfatul meu este să îţi surprinzi organismul ori de câte ori faci sport! Este foarte important să dăm de fiecare data alt stimul muşchilor. Combină antrenamentele de tip cardio cu antrenamentele cu greutăţi!

Pagina 1 din 2
Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Despre yoga, meditație și stres
Recomandări:
Vrei o siluetă de vară? 3 sabotori care-ți stau în cale
Vrei o siluetă de vară? 3 sabotori care-ți stau în cale
Cum arată un plan de antrenament echilibrat
Cum arată un plan de antrenament echilibrat