Antrenamentul pe scările de fitness pentru un fund bombat

Dacă ți-ai propus să-ți tonifiezi corpul, nu ezita să adaugi în programul de antrenament și exercițiile pe scările de fitness.
  • Publicat:
Antrenamentul pe scările de fitness pentru un fund bombat
Foto: envato

Dacă ți-ai propus să-ți tonifiezi corpul, nu ezita să adaugi în programul de antrenament și exercițiile pe scările de fitness. Acest antrenament te ajută să lucrezi partea inferioară a corpului și să obții coapsele mult visate.

Potrivit WebMD, acest tip de antrenament te poate ajuta să arăți ca o zeiță, iar sănătatea cardiovasculară se poate îmbunătăți semnificativ. De asemenea, îmbunătățești nu doar aspectul coapselor, ci și al fesierilor și picioarelor în general. Iată ce exerciții poți face pe scările de fitness pentru o siluetă de invidiat.

Mers normal

Dacă este prima oară când folosești acest aparat, poți merge normal, pentru a te familiariza cu aparatul și pentru a te simți confortabil. Fă un antrenament de 15-20 de minute astfel încât să ai mai multă rezistență, iar trepat crește viteza. Ulterior, poți trece la 30 de minute de antrenament.

Intervale

Poți începe antrenamentul cu două minute de încălzire, iar la fiecare 30 de secunde să crești intensitatea. Apoi, poți reveni la viteza inițială, mergi 30 de secunde și crește iar intensitatea. Făr acest lucru timp de 15-20 de minute.

Încrucișat

Pentru a face pasul încrucișat trebuie să te așezi într-o parte, te ții cu mâinile de bară pentru echilibru și urci în lateral timp de 20 de minute.

Câte două trepte

Atunci când trebuie să urci câte două trepte antrenamentul se va focusa pe șolduri și fesier. Fă 3 minute de încălzire, apoi continuă antrenamentul alte 20 de minute.

HIIT

Antrenamentele HIIT pot fi făcute și pe scările de fitness. Fă încălzirea 2-3 minute, apoi urmează planul de antrenament:

  • 60 de secunde de mers normal la intensitate moderată
  • 60 de secunde de urcat câte două trepte la intensitate moderată
  • 30 de secunde de mers normal la intensitate mică
  • 60 de secunde de urcat lateral
  • 30 de secunde de mers normal la intensitate mică
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân