Andreea Mantea – Am convins-o să meargă la sala de sport!

În ciuda siluetei ei de invidiat, Andreea Mantea crede că are doar datele fizice ale oricărei tinere din România. Aşadar nu se vede nici divă, nici perfectă, ci mai degrabă o bucătăreasă minunată !
  • Publicat:
Andreea Mantea - Am convins-o să meargă la sala de sport!

În ciuda siluetei ei de invidiat, Andreea Mantea crede că are doar datele fizice ale oricărei tinere din România. Aşadar nu se vede nici divă, nici perfectă, ci mai degrabă o bucătăreasă minunată ! De altfel, ne-a spus şi de ce preferă să petreacă timp cu folos în bucătărie. Acolo găteşte fenomenal atât pentru ea, cât şi pentru apropiaţi. Şi totuşi cum reuşeşte să fie în formă? Haideţi să aflăm reţeta ei de viaţă!

CSÎD: Cum arată pas cu pas meniul tău? Dă-ne câteva exemple: ce mănânci dimineaţa, ce alegi când eşti pe fugă în oraş, cu ce te răsfeţi seara din punct de vedere culinar?

Andreea Mantea: Dimineaţa, nu prea mănânc. Ştiu, nu este tocmai un comportament alimentar potrivit şi recomandat de medic. Dar poate nu fac ceva foarte grav din punct de vedere alimentar. Să vă explic.

Ora la care eu mă trezesc mă invită mai mult la prânz decât la micul dejun. Aşadar adorm spre dimineaţă şi mă trezesc târziu. Mănânc orice. Este vorba de pulpiţe de pui, aripioare, paste, salate. Acelaşi lucru se întâmplă şi când sunt grăbită.

Fac aceleaşi alegeri alimentare, doar că îmi cumpăr un pachet de prin oraş şi încerc să nu mănânc pe fugă. Ştiu că nu este tocmai recomandat. Seara prefer ciorbele şi fripturile. Probabil v-aţi dat seama deja că sunt carnivoră.

CSÎD: Apropo, poţi să mănânci înainte de emisiune?

A.M.: Câteodată, depinde de rochia pe care o am de îmbrăcat! Dacă e vorba de o ţinută strâmtă, aleg să nu mănânc, ca nu cumva să se vadă o burtică mai proeminentă. Deci ţinuta îmi dictează meniul dintr-o seară!

CSÎD: Ai ţinut vreodată un regim alimentar?

A.M.: Nu! Sunt prea pofticioasă. Nu pot să concept gândul de a-mi refuza o plăcere culinară. Sper să nu fiu pusă în situaţia de a fi nevoită să scad multe kilograme în plus. Nu ştiu cum aş gestiona această situaţie.

CSÎD: Au fost momente când te-ai uitat în oglindă şi nu ţi-a plăcut ce-ai văzut?

A.M.: Au existat astfel de situaţii. Am văzut celulită, câteva kilograme în plus, abdomenul nu mai era cel cu care fusesem obişnuită. Însă eu eram fericită pentru că mâncam ce-mi poftea sufleţelul. Cu toate acestea, a fost un motiv pertinent să devin clienta fidelă a unui salon de înfrumuseţare unde fac tratamente anti-celulită şi destinate tonifierii.
 

CSÎD: Acum eşti în slabă. Deci totuşi ai o reţetă

A.M.: Nu sunt slabă, am proporţii normale, zic eu. Nu mă bucur de o talie de viespe, nu am picioare foarte subţiri, sunt o fată normală.

CSÎD: Care parte a corpului tău te încântă cel mai mult?

A.M.: Nu ştiu să răspund la această întrebare. Sunt mulţumită de fiecare bucată din corpul meu pentru că mă privesc ca pe un om complet. Cred că trebuie, până la urmă, să fim împăcaţi cu noi din toate punctele de vedere.
 
CSÎD: Poate ne spui ce fel de activităţi fizice preferi, atunci când timpul îţi permite!

A.M.: După sedinţa foto pentru “Ce se întâmplă, doctore?” mi-am pus în gând să merg la sală. Am văzut că nu mai am chiar formele ideale, aşa că de câteva zile merg la sala de fitness.
 
CSÎD: Dar când erai mică, făceai sport?

A.M.: Nu. Deloc. Uneori îmi pare rău că nu am avut o viaţă mai sportivă.
 
CSÎD: Ce preferinţe culinare aveai în copilărie?

A.M.: În copilarie, mâncam doar preparate făcute de mama acasă. Îmi aduc şi acum aminte de mirosul acestora, îmi aduc aminte de savoare. Mâncarea gătită de mama era foarte gustoasă şi este una dintre cele mai plăcute amintiri de pe vremea aceea. Şi acum sunt topită după tortul de biscuiţi pe care-l face.  
CSÎD: Care sunt deliciile alimentare cărora nu le rezişti nici acum?

A.M.: Nu am cum să rezist mâncării în general, oricare ar fi ea. Nu pot să nu mănânc. Orice tip de mâncare aş vedea sau mi-o imaginez, o vreau instantaneu. Dacă îmi vine în minte un preparat, trebuie obligatoriu să-l şi consum, altfel simt că mi se face rău. Am văzut că nu toţi oamenii au astfel de reacţii, dar ce poate fi mai plăcut decât o masă delicioasă?

CSÎD: Am auzit că îţi place să găteşti! Ce îţi reuşeşte cel mai bine?
 
A.M.:
Da! Gătesc foarte bine! Ştiu şi eu şi am avut aprecieri de la toată lumea care a gustat din preparatele mele. Mă pricep să fac de la ciorbiţă până la mâncare thailandeză.

CSÎD: Cum eşti în bucătărie? Oferă-ne detalii!

A.M.: În bucătărie îmi place să fiu doar eu. Dacă intră cineva, mă transform într-un câine nervos. Nu vreau să stea nimeni lângă mine, nu-mi place să mă ajute cineva sau să-mi fure din mâncare. În general, sunt foarte prinsă de ceea ce gătesc. Şi rezultatele, aş spune eu, sunt pe măsură.

CSÎD: Ce aştepţi de la un partener de viaţă?
A.M.:
De la un partener aştept să nu mă mintă, să mă respecte, să mă iubească. Şi, dacă s-ar putea să nu mă înşele, dar doar dacă se poate, ar fi minunat. Dacă nu ar fi în stare, măcar să nu aflu.

CSÎD: Cum eşti în dragoste?
A.M.:
Pasională şi, câteodată, cam geloasă.

CSÎD: Acum eşti mulţumită de viaţa ta sentimentală?
A.M.
: Nu. Sunt în aşteptare.

CSÎD: Te gândeşti la copii?
A.M.
: Da, mă gândesc cu plăcere la copii. Dar când m-aş vedea mămică? Cred că există un singur răspuns pentru toată lumea: atunci când va vrea Dumnezeu. La fel răspund şi la întrebarea: De câte ori? De câte ori va vrea tot Dumnezeu.

CSÎD: Care a fost cea mai puternică declaraţie pe care ai auzit-o în emisiunea pe care o prezinţi la Kanal D?
A.M.: Fiecare seară este unică din acest punct de vedere la “Cancan TV”, însă privind în trecutul nu foarte îndepărtat, probabil că lucrul care m-a impresionat cel mai mult a fost legat de sarcina pe care Oana Zăvoranu a pierdut-o înainte de divorţ. Acel copil, spunea ea, era a lui Pepe, nu a lui Tudy, aşa cum declarase ea la momentul respectiv în toată presa. A recunoscut în premieră acest lucru pe canapeaua noastră şi ne-a dat un motiv de mândrie profesională.

CSÎD: Cum te documentezi pentru emisiune?
A.M.:
Documentarea pentru emisiune începe în fiecare dimineaţă când toată echipa “Cancan TV” se întâlneşte pentru şedinţa de sumar. De acolo pornesc primele idei despre ceea ce avem de gând să facem în ediţia din ziua respectivă. Ulterior, folosim toate sursele noastre de informare pentru ca în întâlnirea cu invitaţii să aducem un plus de neprevăzut. Reuşim prin lucrurile pe care le ştim despre ei şi, poate, că până în acel moment nu au fost spuse.

CSÎD: Tu cum scapi de paparazzi?
A.M.:
(râde) Am o maşină foarte bună şi cred că sunt o şoferiţă inspirată. Oricum, îmi place enorm să conduc.

CSÎD: Cu siguranţă ai fost urmărită de paparazzi de-a lungul timpului. Cum ai privit situaţia?
A.M.:
Da! Am fost urmărită foarte mult timp de paparazzi, e adevărat. De fiecare dată, încercam să scap de ei, intram pe străduţe, făceam stânga, dreapta, iar stânga, iar dreapta doar ca să scap de ei. Până la urmă reuşeam, dar înseamnă un efort destul de mare!

CSÎD: Dacă ar fi să te urmărim în viaţa ta cotidiană, ce am putea vedea. Poate lucruri inedite?
A.M.:
Aţi vedea o mare… plictiseală! Să vă explic! Este vorba de o femeie care merge de luni până vineri la muncă, de dimineaţă până noaptea târziu, precum cei mai mulţi oameni care îşi câştigă existenţa în această ţară. Şi femeia aceasta, atunci când mai prinde câteva ore libere, încearcă să plătească facturi, să mai rezolve câteva probleme pe care le presupune viaţa oricărui om. Aşadar e vorba de treburi administrative şi cam atât. Îmi pare rău că nu vin cu poveşti tulburătoare.
 
CSÎD: Să trecem puţin şi la garderobă! Ce stiluri se regăsesc în vestimentaţia ta?
A.M.:
În garderoba mea se găsesc toate stilurile. Nu am o linie anume pe care o respect cu sfinţenie, cum nu sunt nici fidelă unui singur brand de haine. Îmi place foarte mult să combin, inteligent spun eu, hainele pe care le port, să le dau un plus de personalitate. Am evitat tot timpul să mă îmbrac în “uniformă”. Aşadar, încerc ca ţinutele să mă reprezinte.

CSÎD:  Când mergi la shopping, spre ce te îndrepţi?
A.M.:
Spre orice, de la rochiţe, pantofi, eşarfe, pălării, genţi până la tricouri şi pantaloni.

CSÎD: Dacă tot a venit sezonul cald, spune-ne cam câte  costume de baie ai?
A.M.:
Am foarte multe costume de baie, probabil peste 50. Abia aştept să le încerc pe plajă.

CSÎD: Unde le vei folosi anul acesta? Ţi-ai ales destinaţia de vacanţă?
A.M.:
Nu ştiu! Nu m-am hotărât până în acest moment. Mi-aş dori foarte mult ca în acest an să ajung în India, Africa sau Brazilia. Mi-aş dori foarte mult să vad un loc inedit şi o să fac tot posibilul după ce emisiunea va lua o pauză.

CSÎD: Care sunt locurile în care ai merge oricând? Poate ne spui şi de ce…
A.M.:
La orice oră din zi şi din noapte aş merge în Santorini, Grecia. Este un loc superb sub soare, pe care e imposibil să-l uiţi, la care e imposibil să nu te gândeşti când îţi proiectezi o imagine frumoasă în minte şi la care e imposibil să nu vrei să te întorci. Sper să nu sune a reclamă!

Citeşte şi: Andreea Mantea si Ellie White – cum au obinut silueta perfecta

Andreea Mantea: “Machiajul meu e simplu, curat si ma reprezinta!”

Andreea Mantea vrea sa fie mama tanara: La 27 de ani, cel tarziu, vreau sa am un copil!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Atenţie la senzaţiile tari pe apă!
Atenţie la senzaţiile tari pe apă!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”