Anca Surdu, campioană mondială la gimnastică – Nu voi renunţa la ciocolată

Anca Surdu, campioană mondială la gimnstică aerobica: "Sportul te face echilibrat, puternic, ambiţios, încrezător, pozitiv, luptător, răbdător".
  • Publicat:
Anca Surdu, campioană mondială la gimnastică – Nu voi renunţa la ciocolată

Campioana mondială la gimnastică aerobică şi antrenor de fitness, Anca Surdu vorbeşte în exclusivitate pentru cititorii Ce se întâmplă, doctore despre ceea ce o face să nu renunţe la sport, despre motivele pentru care mişcarea schimbă viaţa în sensul bun, despre cum arată colecţia ei de pantofi cu toc, despre carne în alimentaţie, dar şi despre ceea ce găteşte cu drag. Îi dăm cuvântul.

CSÎD: Anca, ce te face fericită?

Anca Surdu: Am învăţat să mă bucur de lucruri mici şi de viaţă, în general. Mă fac fericită lucrurile simple. Natura. Mişcarea. O cafea bună. Mâncarea. O glumă bună sau o îmbrăţişare din suflet de la cineva drag.

CSÎD: Exista ceva ce te-ar putea determina sa nu mai faci sport de acum inainte?

Anca Surdu: Să exclud complet sportul din viaţa mea?! Nici nu vreau să mă gândesc.

CSÎD: Pentru ce anume vin oamenii la sala de sport? Ce ai observat la clienţii tăi, de exemplu slăbire, sănătate, bunădispoziţie, socializare etc)

Anca Surdu: La început, majoritatea pentru că au nevoie de o schimbare în bine în viaţa lor. Iar acea schimbare se produce treptat, începând cu starea generală de sănătate, condiţia fizică şi continuând cu buna dispoziţie şi socializarea. Vin la pachet.

CSÎD: Ce ai învăţat din experienţa Exatlon?

Anca Surdu: Foarte multe lucruri despre mine şi despre oameni. A fost o experienţă care m-a ajutat să mă descopăr în cele mai grele condiţii. Şi cel mai mult mă bucur că nu mi-a displăcut ce am descoperit. Am trăit la maxim această etapă.

Anca Surdu la Exatlon

Anca Surdu – adepta îngrijirii de bază şi a garderobei relaxate

CSÎD: Cum îţi îngrijeşti pielea?
Anca Surdu:
Dacă ne referim la ten, am grijă să mă demachiez în fiecare seară şi o protejez cu o cremă de zi. Pentru corp, folosesc o cremă hidratantă sau ulei după fiecare duş. Nimic sofisticat.

CSÎD: Cum îţi descrii stilul vestimentar?

Anca Surdu: Simplu. Relaxat.

CSÎD: Câte perechi de pantofi cu toc ai?

Anca Surdu: Haha. Chiar pot să le număr pe degete – 4.

Anca Surdu in campania Diva TV

Anca Surdu – 10 motive să te apuci de sport acum

CSÎD: Convinge cititorii noştri cu 10 argumente să se apuce chiar astăzi să facă sport?

Anca Surdu: Pot spune care este amprenta pe care sportul a lăsat-o asupra mea. Datorită sportului de performanţă şi a activităţii fizice sunt mai: echilibrată, puternică, ambiţioasă, încrezătoare, pozitivă, luptătoare, răbdătoare şi gestionez mai bine situaţiile tensionate şi stresul. Sper din suflet ca aceste argumente să facă măcar un cititor să se apuce de mişcare. Chiar merită!

CSÎD: Găteşti? Ce anume?

Anca Surdu: Mai gătesc. Nu sunt vreo expert, dar îmi place. Fac destul de des clătite (am eu o reţetă mai sănătoasă, din banane cu fulgi de ovăz) şi tot felul de preparate pentru micul dejun. Iar în rest, gătesc lucruri simple: somon la cuptor cu sparanghel, orez, supă, ciorbă.

Anca Surdu  – Nu sunt vegetariană, dar nici nu exagerez cu carnea

CSÎD: Eşti vegetariană?

Anca Surdu: Nu. Dar nu sunt cea mai carnivoră. Când am ocazia, înlocuiesc produsele de origine animală cu cele de origine vegetală doar că nu o fac cu regularitate.

CSÎD: Ce plăceri culinare „interzise” ai?

Anca Surdu: Nu prea sunt interzise. Le îmbrăţisez şi îmi satisfac aceste mici plăceri din când în când, integrate într-un stil de viaţă echilibrat. Ce vreau să spun este că nu voi renunţa niciodată la ciocolată!
râde

CSÎD: De curând ai zburat cu balonul. Cum este?

Anca Surdu: Pentru prima data în viaţa mea am zburat cu balonul. Mă aşteptam să îmi fie teamă dar am avut o senzaţie tare plăcută în timpul zborului, de linişte. Aş repeta cu drag experienţa.

foto: arhiva Anca Surdu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân