Alexandra Bădoi: Cum a slăbit 8 kg în pandemie

Chiar și vedetele și-au mutat sala de sport acasă de când cu pandemia de coronavirus. Iată ce programe a descoperit Alexandra
  • Publicat:
Alexandra Bădoi: Cum a slăbit 8 kg în pandemie
Alexandra Bădoi, foto arhivă

Pe Alexandra o știm încă de când avea 19 ani și prezenta rubrica meteo la Antena 1. A crescut sub ochii publicului pe care acum îl încântă prin muzica sa. Alexandra a renunțat la televiziune, dar nu și la lumea artistică. Ea  cântă, compune muzică, este DJ, are propriul show online și organizează evenimente. Dintre marile ei reușite se numără colaborarea cu celebrul Dj Armin van Buuren. Am stat de vorbă despre cum își menține silueta în pandemie când sălile de sport, piscinele publice au fost închise.

 

CSÎD: Mereu ai avut o siluetă superbă. Cum o menții?

Alexandra Bădoi: De câteva luni am început să mănânc mai cu atenție la aportul caloric. Mai puțină pâine, mai puțin zahăr, porții un pic mai mici de mâncare, multe ceaiuri și apă. Când am avut poftă de înghețată sau alte prăjituri am preferat să renunț la cină în favoarea desertului sau am făcut mai multă mișcare (mers pe jos sau aerobic). Și se pare că atenția la calorii m-a ajutat. Am reușit să scap de 7, 8 kg fără un efort prea mare.

Alexandra Bădoi
foto: arhiva personală

CSÎD: Ce îți dorești acum?

Alexandra Bădoi: Acum îmi doresc să mănânc în continuare echilibrat și să fac mai mult sport, să mă mențin.

Mersul rapid și exercițiile de aerobic – preferate de Alexandra Bădoi

CSÎD: Ce sport faci?

Alexandra Bădoi: Din păcate nu am fost o iubitoare a sportului de când eram copil, dar treptat am realizat necesitatea lui. Înainte de pandemie mă duceam la sală sau la înot, însă de anul trecut am început să fac exerciții acasă. Pe Youtube o urmăresc cu drag pe Leslie Sansone și programele sale de mers rapid (Walk, Walk) sau pe Pamela Reif și antrenamentele ei extrem de utile. Așadar, acasă fac mers rapid, aerobic și lucrez alternativ grupele de mușchi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân