3 motive să faci sport (scrise de o nesportivă leneşă)

Ştim cu toţii cum e cu mersul la sală - apare pe lista promisiunilor de an nou şi mare lucru daca supravieţuieşte pe lista priorităţilor până prin februarie-martie. Să ridice mâna sus (hai, curaj, nu vă văd), cine nu a aruncat măcar o dată în viaţă un abonament la sport aproape nebifat. E grea viaţa de client la sală căci cere de la noi disciplină şi voinţă. Dar ne şi recompensează pentru ele, cu vârf şi îndesat. Vă spun doar trei beneficii, simţite din plin pe pielea mea (tonifiată).
  • Publicat:
3 motive să faci sport (scrise de o nesportivă leneşă)

Ştim cu toţii cum e cu mersul la sală – apare pe lista promisiunilor de an nou şi mare lucru daca supravieţuieşte pe lista priorităţilor până prin februarie-martie.

Să ridice mâna sus (hai, curaj, nu vă văd), cine nu a aruncat măcar o dată în viaţă un abonament la sport aproape nebifat.

E grea viaţa de client la sală căci cere de la noi disciplină şi voinţă. Dar ne şi recompensează pentru ele, cu vârf şi îndesat. Vă spun doar trei beneficii, simţite din plin pe pielea mea (tonifiată).

1. Te umpli pur şi simplu de energie – contrar credinţei care spune că facă îţi consumi tot avântul la sală n-o să mai ai chef de nimic – job, ieşiri etc. Dacă reuşeşti să treci peste primele săptămâni de obişnuire cu mişcarea regulată, săptămâni în care, într-adevăr, nivelul de energie îţi va fi mai scăzut, atunci eşti salvat. O să descoperi cum o să reuşeşti să te trezeşti mai devreme şi mai uşor graţie sportului, cum o să ai resurse să le faci pe toate trecute pe lista zilei, cum o să te simţi mai în formă ca niciodată.

2. Te subţiezi fără să renunţi la păcatele culinare – e drept că nu se compară cu sportul îmbinat cu o dietă ca la cartea nutriţională, dar tot e ceva. Ai să vezi cum, încet încet, chiar dacă nesuferitul cântar nu îţi va da veşti mai bune, hainele vor fi tot mai lărguţe. Dă-ţi un an şi să vezi ce schimbare vei vedea. Dacă nu te mulţumeşte, atunci spune-le pe nu foarte curând produselor de patiserie, dulciurilor, fast-food-urilor…

3. Îţi creşte încrederea în tine – eşti mai energic, te vezi şi mai fit, vorba englezului, o să descoperi că poţi face tot mai multe exerciţii într-o serie şi că te poţi apropia de aparate pe care la început nu voiai decât să le dai cu tămâie, cu ruga aprinsă să stea departe de tine. Asta te va face să vrei şi mai mult, îţi va schimba complet starea de spirit şi aşa vei avea beneficii în cam toate domeniile vieţii tale – profesie, viaţă intimă.

Sună bine, nu? Trebuie doar să vă apucaţi. Curaj!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân