3 exerciții care îți garantează o talie clepsidră ca a lui Marilyn Monroe

Iată trei exerciții pe care să le faci să obții o talie clepsidră ca a lui Marilyn Monroe, fără să depui prea mult efort.
  • Publicat:
3 exerciții care îți garantează o talie clepsidră ca a lui Marilyn Monroe
Foto: hepta / 3 exerciții care îți garantează o talie clepsidră ca a lui Marilyn Monroe

Marilyn Monroe va fi întotdeauna un simbol al feminității, mai ales că în anii 1950 era considerată una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. Deși dieta actriței era destul de ciudată, iar asta pentru că obișnuia să mănânce lapte cald cu ou crud, corpul ei de clepsidră a fost întotdeauna invidiat de multe femei. Iată ce să faci să obții o talie clepsidră ca a lui Marilyn Monroe, fără să depui prea mult efort.

3 exerciții pentru o talie clepsidră ca a lui Marilyn Monroe

Plank lateral

Plank-ul lateral sau planșa laterală te ajută să-ți definești oblicii și să obții o talie mult mai subțire. Stai pe salteluță în poziție de planșă, sprijinită pe genunchi dacă îți este greu sau direct pe lateralul piciorului și pe cot. Poți crește intensitatea exercițiului încercând să atingi cotul cu genunchiul.

Presă la piept cu gantera

Următorul exercițiu este pentru un bust generos, care te ajută să întărești mușchii pieptului. Stai pe spate pe salteluță, cu două gantere în mână, îndoaie genunchii și ține brațele ridicate. Următorul pas este să aduci ganterele spre piept, apoi să le ridici spre tavan. Fă 4 serii a câte 10-12 repetări.

Podul la saltea

Ultimul exercițiu este pentru fesieri. Stai pe spate pe salteluță cu genunchii îndoiți și picioarele depărtate și ridică bazinul. Pune presiune pe călcâi pentru a simți cum lucrează mușchii fesieri, iar când bazinul este sus, strânge fesierii. Mai apoi, revii în poziția inițială. Fă 4 serii a câte 10-12 repetări.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân