XBody: slăbeşti şi îţi tonifici corpul de 5 ori mai repede decât la sală!

Cunoaşteţi cu siguranţă aparatele clasice de electrostimulare cu pad-uri umezite aplicate pe corp. Acum, acest tip de aparat s-a transformat într-un costum tip SF cu pad-urile la purtător, fiind soluţia eficientă pentru tonifiere, pierdere în greutate, dureri de spate, dar şi prevenirea afecţiunilor cardiace.
  • Publicat:
XBody: slăbeşti şi îţi tonifici corpul de 5 ori mai repede decât la sală!

Cunoaşteţi cu siguranţă aparatele clasice de electrostimulare cu pad-uri umezite aplicate pe corp.

Acum, acest tip de aparat s-a transformat într-un costum tip SF cu pad-urile la purtător, fiind soluţia eficientă pentru tonifiere, pierdere în greutate, dureri de spate, dar şi prevenirea afecţiunilor cardiace.

Şi, dacă tot suntem la început de 2015, am zis să încep anul în forţă. Cu sport!

Ce este XBody

Tehnologia EMS a fost folosită mai întâi în spitale pentru recuperarea pacienţilor cu paralizii totale sau parţiale, a celor aflaţi în comă sau a celor operaţi pe coloană (hernii de disc).

Cristiana Cristescu, fondatoarea studioului Fit&Go mi-a spus că şi Michael Schumacher se recuperează cu o astfel de tehnologie).

Mai târziu, tehnologia a fost folosită pentru antrenarea sportivilor de performanţă (Ronaldo sau jucătorii de la Bayern München).

Studiile arată că dacă foloseşti  XBody slăbeşti şi îţi tonifici corpul de cinci ori mai repede decât la sală. În 20 de minute, pierzi minimum 500 Kcal, iar muşchii tăi continuă să ardă calorii încă 24-48 de ore de antrenament.

În ce constă  terapia XBody şi care sunt beneficiile

Mai întâi faci cunoştinţă cu antrenorul (pe mine m-au asistat şi Cristina Hanga şi Cristian Coroi), apoi îmbraci un costum din bumbac, ca la final să pui echipamentul ce conţine pad-uri ce “ascund” electrozi. Eşti conectată printr-un cablu la aparat, ţi se setează nivelul intensităţii electrice şi… începi să simţi furnicături plăcute unde sunt poziţionaţi electrozii: pe piept, abdomen, fese, zona lombară, spate şi braţe.

Apoi, începi exerciţiile de tip cardio combinate cu cele de izometrie. Şi să nu crezi că mi-a fost uşor. Mai ales că eu am ocolit sportul din cauza durerilor de spate. Însă, atât Cristina, cât şi Cristian, m-au asigurat nu numai că nu voi avea probleme cu spatele, ci că mă voi simţi mult mai bine. Ceea ce s-a şi întâmplat.

Am reuşit, din punctul meu de vedere, imposibilul: am lucrat muşchii spatelui fără să solicit articulaţiile şi scheletul zonei lombare. Şi, la final, aveam o stare de bine şi o energie debordantă!

Unde: Studioul Fit&Go (www.fitandgo.ro). Preţ: 100 lei/şedinţă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”