Supă rece de roşii

22.10.2013
Supă rece de roşii

Ingrediente: 1 kg de roşii, o ceapă, un căţel de usturoi, 3 fire de pătrunjel, un fir de busuioc,2 fire de cimbru, sare, piper.

Mod de preparare: roşiile se spală şi se curăţă de seminţe şi se taie în 4. Ceapa se curăţă şi se taie în 4. Se curăţă usturoiul., Din roşii se face un piure, cu pătrunjel, busuioc, ceapă şi usturoiu. Se mărunţesc 2 fire de cimbru şi se încorporează în piureul de tomate, după care se adaugă sare şi piper după gust. Se toarnă într-o supieră şi se lasă la frigider. Se serveşte rece.

Timp de preparare: 20 minute

Număr porţii: 4

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic informații despre diverse afecțiuni, alimentație, ... citește mai mult
Recomandare video
Tenul gras: îngrijire, curățare, ingrediente pe care să le folosești
Recomandări: