Supă cremă de rucola cu soia verde

Ingrediente: o linguriţă ulei de soia, o ceapă, 350 gr boabe de soia verde, 200 ml supă de pui sau de legume, 100 ml lapte de soia integral, o salată rucola potrivită, sare, piper, iaurt grecesc (opţional).
  • Publicat:
Supă cremă de rucola cu soia verde

Ingrediente: o linguriţă ulei de soia, o ceapă, 350 gr boabe de soia verde,  200 ml supă de pui sau de legume, 100 ml lapte de soia integral, o salată rucola potrivită, sare, piper, iaurt grecesc (opţional).

Preparare: căleşte ceapa tăiată julienne 2-3 minute în uleiul de soia, la foc mediu. Adaugă boabele de soia şi lasă-le pe foc până se înmoaie (5-6 min).  Se dau apoi prin blender, se adaugă laptele de soia şi rucola.

Amestecul se pune apoi într-o oală şi se lasă la foc mediu p`nă supa dă în clocot şi capătă aspect cremos. Se poate adăuga iaurt grecesc ca dressing.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru
Senior Editor - Paula Rotaru
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați de starea de bine a românilor. Ține legătura cu medici din toate domeniile și ... citește mai mult
Recomandare video
Acneea: cum apare, cum o influențează hormonii și ce soluții există