Ciorbă de vacuţă

Ingrediente: car­ne de vita, rosii, dovle­cel, morcov, albitura, ar­dei, leustean, bors, sare, piper.
13.10.2010
Ciorbă de vacuţă
Ciorba de vacuta

Ingrediente: car­ne de vita, rosii, dovle­cel, morcov, albitura, ar­dei, leustean, bors, sare, piper.

Mod de preparare: Carnea se spala, se taie cubulete, se arun­ca grasimea si se pune la fiert. Cand aceasta devine moale, se adauga le­gumele taiate in felii mari. Mai intai puneti in oala morcovul si al­bi­tura, iar dupa 5-6 minute se adauga ardeiul si dovle­ce­lul. Dupa ce acestea sunt fierte, se pun rosiile si se lasa sa dea in clocot. Se condimen­teaza dupa gust si se adauga spre final borsul. Lasati din nou sa dea in clocot si apoi stingeti focul. La final, se pres­ara leustean proaspat sau uscat.

Borş de peşte
Borş de peşte
Recomandare video
Ce este glicemia normală? Explică pe scurt dr. Mihaela Posea!
Recomandări: