Ciorbă de miel cu leuştean şi ceapă verde

Ingrediente: ¾ kg cap de miel şi spata 4 legături de ceapă verde 1 legătura pătrunjel
  • Publicat:
Ciorbă de miel cu leuştean şi ceapă verde

Ingrediente:

¾ kg cap de miel şi spata

4 legături de ceapă verde

1 legătura pătrunjel

1/2 legătura leuştean

1 lingura orez, sare

1/2 litru borş

1 gălbenuş

Mod de preparare:

Se pune la fiert cu 1 ½ l apă cu sare, capul întreg cu restul de carne tăiată bucăţele, mai întâi bine spălate. Se ia spumă care se formează deasupra, se adăugă ceapă verde tăiată şi orezul curăţit.

Când carnea este aproape fiartă, se adăugă borşul fiert separat. Se lasa să mai dea 2-3 clocote împreună. Se adăugă pătrunjelul şi leuşteanul tocat. Se acoperă şi se da deoparte. După gust, se poate drege borşul cu gălbenuş de ou.

Sursa: apropo.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Supă de legume
Supă de legume
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: