Salată de curcan cu fasole, porumb şi roşii

Carnea de curcan se pune într-o pungă cu uleiul de măsline, sare, piper, usturoi, busuioc tăiat fin. Punga se ţine la rece pentru o zi. Apoi carnea se taie în felii potrivite pentru grătar, care se ţin pe foc în jur de 10 minute pe o singură parte.
  • Publicat:
Salată de curcan cu fasole, porumb şi roşii

Ingrediente:

500 g carne de curcan fără piele, fără oase, piept sau pulpă, după preferinţă,

25 ml ulei de măsline rafinat,

jumătate de ceaşcă de busuioc proaspăt, tăiat mărunt,

o linguriţă de sare,

o linguriţă de piper,

1 usturoi întreg,

300 g fasole păstăi verzi,

100 g porumb congelat sau de la cutie,

100 g roşii proaspete sau conservate în suc de roşii,

suc de lămâie,

o ceapă roşie

Mod de preparare: Carnea de curcan se pune într-o pungă cu uleiul de măsline, sare, piper, usturoi, busuioc tăiat fin. Punga se ţine la rece pentru o zi. Apoi carnea se taie în felii potrivite pentru grătar, care se ţin pe foc în jur de 10 minute pe o singură parte.

Ceapa se taie rondele şi se amestecă cu sarea rămasă, cu piperul. Se ţine 1 minut pe grătar. Într-un bol mare se combină ceapa ţinută pe grătar, roşiile proaspete sau de la cutie, păstăile de fasole şi porumbul. Se amestecă cu busuiocul proaspăt. La final, adăugaţi feliile de carne pe grătar şi stoarceţi jumătate de lămâie peste toată salata.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Creveţi cu avocado
Creveţi cu avocado
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: