Mentine-ti silueta cu salate light!

Salata sushi stratificata
  • Publicat:
Mentine-ti silueta cu salate light!

Salata sushi stratificata
Ingrediente: Orez de sushi: o cana si jumatate de orez japonez cu bobul scurt fiert; 1/3 cana otet de orez. Salata: 500 g carne de crab fiarta (din conserva); 1/3 cana ceapa verde maruntita; o lingurita marar; 2 lingurite suc de lamaie; 130 g de muguri incoltiti de diverse plante; 250 g castraveti taiati julien; o cana
de mazare fiarta; 2 lingurite de susan negru; o cana de morcovi taiati foarte fin. Dressing: 1/4 cana ulei de rapita; 1/4 cana sos de soia light; 2 lingurite de otet de orez; 3 lingurite de zahar; o lingurita de ghimbir macinat. Cantitati pentru 8-10 portii.

Salata de capsuni  si menta
Ingrediente: 3 cani de capsuni taiate; un castravete cornisor taiat cubulete; un mango mare, curatat taiat cubulete; o portocala mare, curatata de pielita; 150 g salata verde taiata; 50 g menta proaspata; 2 lingurite de otet; o lingurita de suc de lamaie; 50 ml suc de portocala; 3 lingurite ulei; o lingurita zahar; sare si piper. Cantitati pentru 8 portii.

Salata cu branza halaoumi
Ingrediente: 375 g branza Halloumi, topita la foc mare; ulei de rapita; o lingurita de oregano uscat; o lingurita de cimbru proaspat; piper negru; 250 g struguri, soi fara seminte; o salata verde; 2 cepe verzi, maruntite. Cantitati pentru 4-6 portii.

Salata de cartofi sud-vest
Ingrediente: un ardei rosu; un ardei oranj; o cana si jumatate de porumb congelat; 3 cepe verzi taiate fin; 2 lingurite piper; 750 g cartofi fierti taiati cubulete; 2 catei de usturoi; 3 linguri ulei de rapita; 2, 3 ligurite de suc de lamaie; sare si piper. Cantitati pentru 6-8 portii.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Salată de piersici cu brânză
Salată de piersici cu brânză
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: