Pepene roşu cu legume asortate

Pepene roşu cu legume asortate

Ingrediente:

  • 1 ½ linguriţă coajă de lămâie
  • 60 ml suc de lămâie proaspăt
  • Piper proaspăt măcinat
  • 450 gr pepene roşu tăiat cubuleţe şi curăţat de seminţe
  • 1 castravete decojit, fără seminţe, tăiat cubuleţe
  • 1 mango curăţat, tăiat cubuleţe
  • 1 ardei iute, fără seminţe şi tocat
  • 1 ceapă roşie mică, tocată mărunt
  • 8 frunze proaspete de busuioc, tocat mărunt
  • ½ linguriţă praf de usturoi

Se serveşte cu felii de Tortilla sau lipie

Mod de preparare:

Amestecă coaja de lămâie, sucul de lămâie şi un vârf de cuţit de piper într-un bol. Adaugă apoi pepenele roşu, castravetele, mango, ardeiul iute, ceapa şi busuiocul şi amestecă-le uşor. Pune salata obţinută la frigider, până obţine temperatura dorită.

Recomandări: