Humus cu spanac

Ingrediente: 285 g spanac îngheţat, decongelat 340 g năut fiert 80 ml suc de lămâie
Humus cu spanac

Ingrediente:

  • 285 g spanac îngheţat, decongelat
  • 340 g năut fiert
  • 80 ml suc de lămâie
  • 1 lingură tahini
  • 4-6 căţei de usturoi
  • 1 ½ linguriţe de sare
  • O lingură de chimen
  • ¼ linguriţă de piper roşu

Mod de preparare:

Stoarceţi foarte bine spanacul şi tocaţi-l cu un cuţit ascuţit. Lăsaţi-l deoparte.

Puneţi năutul, sucul de lămâie, tahini, usturoiul, sarea, chimenul şi piperul roşu în blender. Amestecaţi până când obţineţi compoziţia dorită, adăugând puţină apă dacă este necesar. Adăugaţi spanacul şi amestecaţi din nou.

Transferaţi conţinutul într-un bol, acoperiţi-l cu folie de plastic şi ţineţi la rece până când este servit.

Clătite cu boabe de grâu
Clătite cu boabe de grâu
Recomandări: