Ghiveci de legume

Ingrediente: O jumătate de legătură de pătrunjel O ţelină medie 4-5 morcovi
27.03.2014
Ghiveci de legume

Ingrediente:

O jumătate de legătură de pătrunjel

O ţelină medie

4-5 morcovi

3-4 cartofi

4 roşii de mărime medie

2 rădăcini de păstârnac

2 rădăcini de pătrunjel

O conservă de porumb

Două mâini de mazăre

Mod de preparare:

Legumele se pun la fiert într-o cantitate mică de apă, iar după primul clocot se adaugă sarea şi piperul. Roşiile se pun spre sfârşit, deoarece fierb mai repede decât restul legumelor. Se mai fierb apoi toate legumele timp de aproximativ 10 minute la foc mic. La final, se poate adăuga şi puţin pătrunjel proaspăt şi puţină smântână cu un conţinut scăzut de grăsime.

Iulia Pocol
Iulia Pocol

De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie.

Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal.

Totuşi, nu pot să nu ... citește mai mult

Cartofi cu legume la cuptor
Cartofi cu legume la cuptor
Cel mai nou articol Video:
Despre yoga, meditație și stres
Recomandări: