Gazpacho

O reţetă uşoară, răcoritoare şi delicioasă, numai bună pentru o săptămână aglomerată! Poftă bună!
19.03.2014
Gazpacho

O reţetă uşoară, răcoritoare şi delicioasă, numai bună pentru o săptămână aglomerată! Poftă bună!

Ingrediente:

Pentru 5 porţii

2 ½ căni suc de roşii sau legume

1 cană roşii curpţate de coajă şi seminţe, tocate mărunt

½ cană castravete tocat mărunt

½ cană ţelină tocată mărunt

½ cană ardei gras verde tocat mărunt

½ cană ceapă verde tocată mărunt

3 linguri oţet de vin alb

2 linguri ulei de măsline extravirgin

1 căţel mare de usturoi tocat mărunt

2 linguriţe pătrunjel proaspăt mărunţit

½ linguriţă sare

½ linguriţă sos Worcestershire

½ linguriţă piper negru măcinat

Mod de preparare:

Amestecă sucul, roşiile, ţelina, castravetele, ardeiul gras, ceapa, oţetul, uleiul, usturoiul, pătrunjelul, sarea, sosul, şi piperul negru într-un bol mare de sticlă sau oţel inoxidabil. Acoperiţi şi lăsaţi la frigider peste noapte.

Se consumă rece.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol
Iulia Pocol

De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie.

Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal.

Totuşi, nu pot să nu ... citește mai mult

Cartofi cu legume la cuptor
Cartofi cu legume la cuptor
Recomandare video
Acneea juvenilă: cum se îngrijește corect pielea cu acnee
Recomandări: