Gazpacho

O reţetă uşoară, răcoritoare şi delicioasă, numai bună pentru o săptămână aglomerată! Poftă bună!
Gazpacho

O reţetă uşoară, răcoritoare şi delicioasă, numai bună pentru o săptămână aglomerată! Poftă bună!

Ingrediente:

Pentru 5 porţii

2 ½ căni suc de roşii sau legume

1 cană roşii curpţate de coajă şi seminţe, tocate mărunt

½ cană castravete tocat mărunt

½ cană ţelină tocată mărunt

½ cană ardei gras verde tocat mărunt

½ cană ceapă verde tocată mărunt

3 linguri oţet de vin alb

2 linguri ulei de măsline extravirgin

1 căţel mare de usturoi tocat mărunt

2 linguriţe pătrunjel proaspăt mărunţit

½ linguriţă sare

½ linguriţă sos Worcestershire

½ linguriţă piper negru măcinat

Mod de preparare:

Amestecă sucul, roşiile, ţelina, castravetele, ardeiul gras, ceapa, oţetul, uleiul, usturoiul, pătrunjelul, sarea, sosul, şi piperul negru într-un bol mare de sticlă sau oţel inoxidabil. Acoperiţi şi lăsaţi la frigider peste noapte.

Se consumă rece.

Iulia Pocol
Iulia Pocol

De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie.

Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal.

Totuşi, nu pot să nu ... citește mai mult

Frigărui cu cartofi pe grătar cu aburi
Frigărui cu cartofi pe grătar cu aburi
Cel mai nou articol Video:
Dr. Horia Cioflan: chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice