Ciuperci umplute în stil marocan

Ingrediente: 12 ciuperci albe, cu diametrul 8 cm; o lingurita de ulei; o jumatate de ceapa fin taiata; 50 g morcov fin taiat; un catel de usturoi tocat
Ciuperci umplute în stil marocan
Ciuperci umplute in stil marocan

Ingrediente: 12 ciuperci albe, cu diametrul 8 cm; o lingurita de ulei; o jumatate de ceapa fin taiata; 50 g morcov fin taiat; un catel de usturoi tocat; 2 g chimen; 1 g coriandru; o jumatate de cana de cuscus negatit; 175 g telina; 2 linguri de stafide; patrunjel fin taiat; menta fin taiata.

Mod de preparare: Se taie coditele de la ciuperci. Intr-o cratita mare nonaderenta se incalzeste uleiul. Se adauga coditele de ciuperci, ceapa, morcovii si usturoiul. Timp de 5 minute se amesteca usor dupa care se adauga chimenul, coriandrul si cuscusul. Apoi telina si stafidele. Se acopera vasul si se lasa sa fiarba. Se lasa la racit timp de 5 minute, dupa care se adauga patrunjelul si menta. Ciupercile se umplu cu acest amestec si se pun la cuptor, la 200oC, timp de 15 minute.

Legume cu sos de lămâie
Legume cu sos de lămâie
Recomandări: