Broccoli indian

Ingrediente: 400 g broccoli 2 linguri ulei presat la rece 30 g alune zbrobite
14.03.2014
Broccoli indian

Ingrediente:

  • 400 g broccoli
  • 2 linguri ulei presat la rece
  • 30 g alune zbrobite
  • 3 linguri condimente indiene proaspăt măcinate.

Mod de preparare:

Se pun 3 broccoli într-un bol larg şi se mixează cu uleiul şi condimentele indiene. Alunele se pun într-o tigaie şi se lasă la copt aproximativ 20 de minute.

Alunele se toarnă peste amestecul cu broccoli. Dacă nu găsiţi condimente indiene, banalul curry este de ajuns ca să vă bucuraţi de un gust cu adevărat spectaculos. Revenind la sosuri, muştarul natural face parte din aceeaşi familie ca broccoli, cea a cruciferelor.

Din această familie de plante excelente mai face parte varza, gulia, conopida. Pentru gust şi calităţi nutriţionale, broccoli se mai poate combina cu un sos de usturoi. Şi dacă alegeţi preparate uşoară la abur, puneţi deasupra o linguriţă de ulei presat la rece, o linguriţă de zeamă de lămâie şi radeţi parmezan.

Devine un meniu complet din toate punctele de vedere. O ceaşcă de broccoli tăiat mărunt înseamnă 55 de kilocalorii. Dar o lingură de ulei se ridică la 100 de kilocalorii indiferent de tipul uleiului.

Aşadar, pentru persoanele care vor şi o scădere ponderală, atenţie mare nu la cantitatea de broccoli, ci la cea de ulei adăugată.

Iulia Pocol
Iulia Pocol

De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie.

Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal.

Totuşi, nu pot să nu ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Andreea Ioniță, terapeut: stresul este o alegere, așa cum este și pacea
Recomandări: