Noodles Soba cu roșii cherry, în doar 15 minute

Avem pentru voi o rețetă de noodles soba extrem de delicioasă și gata în doar 15 minute. În plus, nu ai nevoie de multe ingrediente.
  • Publicat:
Noodles Soba cu roșii cherry, în doar 15 minute
Foto: pexels

Se apropie weekend-ul și uneori nu avem nici cea mai mică dispoziție să ne apucăm să gătim ceva. Vrem doar să lenevim, să ne uităm la seriale, dar în același timp și să ne satisfacem papilele gustative cu un preparat delicios. Știm, este atât de simplu să punem mâna pe telefon și să facem o comandă cu ceea ce ne dorim sau poftim, dar de ce să nu scutim timp și bani? Avem pentru voi o rețetă de noodles soba extrem de delicioasă și gata în doar 15 minute. În plus, nu ai nevoie de multe ingrediente.

Rețeta am descoperit-o la autoarea cărții Super Natural Simple și presupune folosirea alimentelor proaspete, dar și a resturilor rămase prin frigider. Așadar, data viitoare când ești în pană de idei și vrei să gătești ceva rapid, ține minte această rețetă.

https://www.csid.ro/dieta-sport/dieta-si-nutritie/ce-sa-mananci-dimineata-ca-sa-ti-tina-de-foame-mult-timp-cele-mai-bune-alimente-recomandate-de-nutritionisti-19881821/

Noodles Soba cu roșii cherry

Ingrediente pentru 2-4 porții

  • 200g noodles soba
  • 3 lingurițe de ulei de măsline extra-virgin
  • 4 căței de usturoi tăiați felii
  • roșii cherry
  • broccoli
  • 1/4 lingurițe de sare de mare sau mai mult, pentru gust
  • mentă tocată mărut
  • caju tocat
  • parmezan și zeamă de lămâie (opțional)

Mod de preparare

Adaugă într-o oală apă cu sare și las-o să fiarbă. Pune noodles soba și lasă-i să se prepare al dente urmând instrucțiunile de pe ambalaj. Între timp, amestecă uleiul, usturoiul și roșiile într-o tigaie mai mare, la foc mediu. Lasă-le la gătit timp de 3 minute și amestecă ocazional, apoi adaugă broccoli. Continuă să amesteci încă 3-4 minute până când roșiile se înmoaie și broccoliul devine verde aprins. Ia tigaia de pe foc și adaugă sare. Când porția de noodles este gata, scurge-i bine de apă și adaugă-i peste amesteul de roșii. Amestecă menta și bucățile de caju. Gustă și dacă mai este necesar mai adaugă sare. Se servește alături de parmezan sau zeamă de lămâie, dar este opțional.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân