Paste cu brânză feta și roșii cherry, rețeta care a cucerit TikTok-ul

Află cum poți face paste cu brânză feta și roșii cherry, cea mai simplă și delicioasă rețetă care a cucerit platforma TikTok.
  • Publicat:
Paste cu brânză feta și roșii cherry, rețeta care a cucerit TikTok-ul
Paste cu brânză feta și roșii cherry, rețeta care a cucerit TikTok-ul

Mai țineți minte când în vară rețeta de cafea Dalgona a luat cu asalt platforma TikTok? Istoria se repetă, de data aceasta cu o porție de paste. Această platfomă nu este doar locul ideal în care să vii pentru doza de amuzament, ci și locul din care poți învăța anumite trucuri sau rețete delicioase. De data aceasta, am descoperit o rețetă de paste delicioase cu brânză feta și roșii cherry. Este ușor de făcut și poate fi realzată după preferințele fiecăruia: cu pui, creveți sau extra brânză.

Pentru această rețetă de paste ai nevoie de doar șase ingrediente care cel mai probabil se găsesc deja în bucătăria ta. Este vorba de sare, piper, ulei de măsline, roșii cherry, brânză feta, usturoi, busuioc și paste. Pe lângă asta, mai ai nevoie de 25 de minute la dispoziție ca preparatul să fie gata. Rețeta a fost creată de food bloggerul Jenni Häyrinen în anul 2019 și a devenit virală în 2021.

INGREDIENTE

  • Paste (de preferat integrale pentru o rețetă mai sănătoasă)
  • roșii cherry (pot fi roșii sau galbene)
  • brânză feta
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc

Cum să prepari paste cu brânză feta și roșii cherry

Pune cuptorul la preîncălzit la 200 de grade Celsius. Într-o tavă adâncă adaugă roșiile cherry, în centru o bucată de brânză feta, usturoi, ulei de măsline, sare, piper și alte condimente pe care ți le mai dorești. Lasă-le la gătit timp de 14 minute și crește temperatura la 210 grade Celsius pentru încă 10 minute. Scoate-le de la cuptor, amestecă-le până se formează un sos și adaugă pastele și busuioc proaspăt.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”