Pâine keto la microunde – gata în doar 2 minute!

  • Publicat:
Pâine keto la microunde – gata în doar 2 minute!

Pâine keto făcută rapid la cuptorul cu microunde: de ce ingrediente ai nevoie și cum se prepară. Află mai jos.

Ai rămas fără pâine și n-ai chef să mergi până la magazin? Nicio problemă, micul dejun îți este asigurat dacă ai la îndemână câteva ingrediente. În cazul în care urmezi o dietă keto, cu siguranță nu vei duce lipsa anumitor ingrediente de pe listă.

Iată cum prepari pâine keto în 2 minute, la microunde!

Pâine keto la microunde – ingrediente și mod de preparare

Ingrediente:

  • 1 ou
  • 1 lingură (15 ml) de ulei de măsline
  • 1 lingură (15 ml) de lapte
  • 1 lingură (7 grame) de făină de cocos
  • 1 lingură (6 grame) de făină de migdale
  • 1 praf de bicarbonat de sodiu
  • sare și piper, după gust

Mod de preparare:

Amestecă într-un castron, cu o furculiță sau un tel, oul, uleiul, laptele, ambele tipuri de făină, sarea și bicarbonatul.

Pentru extra savoare, poți adăuga un cubuleț (30 de grame) de parmezan ras sau/și pătrunjel, mărar sau rozmarim.

Toarnă aluatul ca o cremă într-o cană sau bol care rezistă în microunde (o poți unge puțin cu unt sau ulei înainte, ca să nu se lipească aluatul). Folosește o cană cu pereți înalți, astfel încât mini-pâinea keto să aibă unde să crească.

Introdu cana/bolul cu aluatul de pâine keto la cuptorul cu microunde. Lasă timp de 90 de secunde. Scoate din cuptor, lasă 1 minut să se răcească, apoi răstoarnă pâinica.

Taie pâinea felii și servește cu unt, pastă de avocado și roșii cherry tăiate sau fă-ți un sandviș cu șuncă de pui, felii de brânză topită și frunze de salată verde.

Mai jos, rețeta video pentru pâine keto la microunde.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”