Ton hawaian

Într-un bol, puneţi sucurile de fructe cu sosul de soia, ceapa şi ghimbirul. Adăugaţi tonul crud şi lăsaţi-l la marinat 2 ore. Scoateţi carnea, o ţineţi puţin în tigaie, fără ulei şi alte adaosuri.
  • Publicat:
Ton hawaian

Ingrediente:

1 ceaşcă de suc de portocale, ½ ceaşcă suc de grapefruit, 1 ceaşcă sos de soia, ½ ceaşcă de suc de lămâie, 2 linguri de ceapă tăiată cubuleţe subţiri, 500 g ton prospăt tăiat cuburi, felii de portocală, lămâie, lime, grapefruit, nuci, 2 linguri de ghimbir proaptăt tăiat cuburi mici, 1 lingură ulei de susan, sare, piper

Mod de preparare:

Într-un bol, puneţi sucurile de fructe cu sosul de soia, ceapa şi ghimbirul. Adăugaţi tonul crud şi lăsaţi-l la marinat 2 ore. Scoateţi carnea, o ţineţi puţin în tigaie, fără ulei şi alte adaosuri. Apoi bucăţelele de peşte se pun pe un platou, se adaugă ceapă verde tăiată fin, felii de portocală, lime, grepfrut, lămâie, ulei de susan şi seminţe de susan.

La final, se condimentează cu sare şi piper. Se ornează cu frunze de salată sau orice altă frunză verde preferaţi. Este o masă uşoară, în care se combină spectaculos gustul dulce, acru, iute. În felul acesta, peştele are o savoare deosebită.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Ton cu salată mediteraneană aromată
Ton cu salată mediteraneană aromată
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: