File de grouper la abur cu zucchini şi roşii proaspete, oregano şi mentă (251 kcal)

Bucătarul chef de la Jackie O Ristorante, italianul Ricky Squilloni ne recomanda o reţetă italienească cu peşte.
File de grouper la abur cu zucchini şi roşii proaspete, oregano şi mentă (251 kcal)

Ingrediente:

  • 170 g de grouper (173 kcal)
  • 150 g zucchini (19,5 kcal)
  • 150 g roşii cherry (27,5 kcal)
  • ulei extravirgin de măsline (27 kcal)
  • oregano (3 kcal)

Mod de preparare:

Se taie roşiile şi dovleceii cubuleţe, se pun alături de peştele file  se fierb la bain marin sau la oala cu abur. Se pun 10-12 minute maxim. Pe farfurie pe pun câteva picături de ulei de măsline, menta şi oregano.

Reteta recomandata de chef Ricky Squilloni, Jackie O Ristorante.

Păstrăv cu miez de nuci!
Păstrăv cu miez de nuci!