File de grouper la abur cu zucchini şi roşii proaspete, oregano şi mentă (251 kcal)

Bucătarul chef de la Jackie O Ristorante, italianul Ricky Squilloni ne recomanda o reţetă italienească cu peşte.
File de grouper la abur cu zucchini şi roşii proaspete, oregano şi mentă (251 kcal)

Ingrediente:

  • 170 g de grouper (173 kcal)
  • 150 g zucchini (19,5 kcal)
  • 150 g roşii cherry (27,5 kcal)
  • ulei extravirgin de măsline (27 kcal)
  • oregano (3 kcal)

Mod de preparare:

Se taie roşiile şi dovleceii cubuleţe, se pun alături de peştele file  se fierb la bain marin sau la oala cu abur. Se pun 10-12 minute maxim. Pe farfurie pe pun câteva picături de ulei de măsline, menta şi oregano.

Reteta recomandata de chef Ricky Squilloni, Jackie O Ristorante.

Mădălina Drăgoi
Mădălina Drăgoi

Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy.

Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru care lucrau atât din punct ... citește mai mult

Păstrăv cu miez de nuci!
Păstrăv cu miez de nuci!
Cel mai nou articol Video:
Despre yoga, meditație și stres
Recomandări: