Porc cu ghimbir şi caise

Ingrediente: 3 linguri de unt, 1 cotlet de porc, ½ ceaşcă de ghimbir, 1 pungă cu legume asortate congelate, 200 g caise.
08.07.2014
Porc cu ghimbir şi caise

Ingrediente:

3 linguri de unt, 1 cotlet de porc, ½ ceaşcă de ghimbir, 1 pungă cu legume asortate congelate, 200 g caise.

Mod de preparare:

Se topeşte untul în tigaie, se pune cotletul de porc, asezonat cu piper, se ţine pe foc 5 minute. Se pune într-o altă tigaie ghimbirul tăiat în cuburi mici cu puţin unt şi cu mixul de legume. Amestecaţi câteva minute. Puneţi în farfurie mixul de legume, apoi carnea şi condimentaţi cu sos de caise. Caisele se trag în tigaie cu puţină apă.

Pui cu sos de caise
Pui cu sos de caise
Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac, psihoterapeut: tehnici de a ne respecta promisiunile față de noi înșine
Recomandări: