Muschi fraged de viţel cu ceapă verde şi sote de salată verde

Ingrediente: 4 muschi fragezi de vitel, fiecare cantarind cam 220 g, 2 legaturi de ceapa verde 3 rosii, decojite, fara seminte si taiate in patru, 4 salate verzi mici, 8 catei de usturoi decojiti, sare fina, piper negru zdrobit, ulei de masline.
Muschi fraged de viţel cu ceapă verde şi sote de salată verde
Muschi fraged de vitel cu ceapa verde si sote de salata verde

Ingrediente: 4 muschi fragezi de vitel, fiecare cantarind cam 220 g, 2 legaturi de ceapa verde 3 rosii, decojite, fara seminte si taiate in patru, 4 salate verzi mici, 8 catei de usturoi decojiti, sare fina, piper negru zdrobit, ulei de masline.

Mod de preparare: Indepartati cotorul salatei si frunzele exterioare, apoi spalati si uscati frunzele cu grija. Incalziti un vas Zepter pana cand termocontrolul indica culoarea rosie. Reduceti focul la minim. Prajiti muschiul de vita pana cand devine rumen pe ambele parti. Adaugati cateii de usturoi si ceapa verde.

Caliti salata verde, scurgand-o de apa pe cat de mult posibil. Apoi, adaugati rosiile, acoperiti vasul si lasati sa fiarba la foc extrem de mic aproximativ 15 minute. Chiar inainte de momentul servirii, puteti adauga putin piper macinat mare, cateva cristale de sare fina, precum si putin ulei de masline.