Muschi de vită la frigăruie

Mod de preparare: Se curăţă muşchiul de vită de seu şi de pieliţe, se sărează, se piperează şi se pune pe o frigăruie din lemn sau metal inoxidabil.
28.04.2014
Muschi de vită la frigăruie

Ingrediente:

  • 1 muşchi
  • ceapă albă
  • ceapă roşie
  • castravete
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

Mod de preparare: Se curăţă muşchiul de vită de seu şi de pieliţe, se sărează, se piperează şi se pune pe o frigăruie din lemn sau metal inoxidabil.

Se unge cu puţin ulei de măsline, se înfig în frigăruie bucăţile de muşchi de vită, ceapă şi castravete şi se aşază pe grătar.

Frigăruia se învârte până ce muşchiul se rumeneşte, dar înăuntru să rămână de culoare puţin roz.

Piccata din piept de pui cu lămâie
Piccata din piept de pui cu lămâie
Recomandare video
Dr. Ingrid Gheorghe: soluții pentru bolile care afectează endometrul
Recomandări: