Frigărui de pui cu ratatouille

Ingrediente: piept de pui, ulei de măsline, ierburi de Provance, sare, piper.
30.11.2012
Frigărui de pui cu ratatouille

Ingrediente: piept de pui, ulei de măsline, ierburi de Provance, sare, piper.

Pentru ratatouille: ceapă, dovlecei, ardei gras, vinete, roşii, usturoi, măsline negre, oregano, vin alb.

Mod de preparare: Puiul se porţionează, se condimentează şi se fac frigăruile, fiecare cu o singură bucată de carne. Carnea se pune la foc mic până capătă o crustă. Legumele pentru ratatouille se taie cuburi şi se călesc în ulei de măsline.

Spre sfârşit, se adaugă roşiile, oregano şi usturoiul. Înainte de a fi gata, se stropesc cu vin alb, care se mai lasă puţin în cuptor ca să degaje vapori.

Această porţie are în jur de 350 de kilocalorii şi reprezintă prânzul ideal, inclusiv dacă vă aflaţi la dietă. Dacă vreţi să îi scădeţi valoarea calorică, puteţi solicita ca legumele să nu fie trase în ulei.

Raţă cu ghimbir
Raţă cu ghimbir
Cel mai nou articol Video:
Chef Vasi Bejenaru: cea mai gustoasă rețetă de fasole cu ciolan afumat
Recomandări: