Fursecuri cu dovleac- rețeta actriței Jennifer Garner

Actrița și mama ei au revenit cu o rețetă de fursecuri de dovleac, ideală pentru zilele de toamnă.
  • Publicat:
Fursecuri cu dovleac- rețeta actriței Jennifer Garner
Foto: Instagram

Jennifer Garner și mama ei, Pat, au revenit cu un nou episod din seria #PretendCookingShow pe Instagram, unde postează rețete absolut delicioase pe care cele două le pregătesc împreună. Actrița și mama ei au revenit cu o  rețetă de fursecuri de dovleac, ideală pentru zilele de toamnă.

Rețetă de fursecuri cu dovleac

Pentru fursecuri, Jennifer Garner a început prin a adăuga untul într-o tigaie încinsă. După câteva minute, untul a început să se topească și să prindă o culoare maronie, semn că este gata. Mai apoi, se ia untul de pe foc și se lasă la răcit câteva minute.

Într-un bol separat se ia piureul de dovleac și se amestecă alături de ovăz, făină, bicarbonat de sodiu, sare și scorțișoară, până când toate ingredientele sunt integrate.

Untul se adaugă separat alături de zahăr brun, un gălbenuș de ou și două lingurițe de extract de vanilie, urmate de amestecul de ingrediente uscate. Se amestecă până rezultă o compoziție lipicioasă.

Cu ajutorul unei lingurițe se ia din compoziție și se fac biluțele, care se turtesc pentru a obține o formă de fursec, iar mai apoi se adaugă pe foaia de copt. După ce umpli tava se pun fursecurile la cuptor timp de 15 minute.

Pentru glazură, Garner a amestecat zahăr pudră, lapte și vanilie cu puțin unt rămas. După ce fursecurile s-au răcit, a turnat glazura fără nicio ezitare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân