Răsfăţuri dulci de 1 iunie, Ziua Copilului

Nu trebuie să-i interziceţi copilului prăjiturile şi dulciurile când e vorba de petreceri, cu atât mai mult de Ziua Copilului. Există o multitudine de prăjituri, biscuiţi şi dulciuri preparate în casă, care au un gust delicios şi sunt în acord cu principiile nutriţiei sănătoase. Utilizând cereale integrale, fructe oleaginoase şi seminţe, puteţi menţine indicele glicemic redus al acestui fel de mâncare şi puteţi evita problemele de digestie şi cele alergice asociate cu produsele din făină rafinată de grâu.

Nu trebuie să-i interziceţi copilului prăjiturile şi dulciurile când e vorba de petreceri, cu atât mai mult de Ziua Copilului.

Există o multitudine de prăjituri, biscuiţi şi dulciuri preparate în casă, care au un gust delicios şi sunt în acord cu principiile nutriţiei sănătoase.

Utilizând cereale integrale, fructe oleaginoase şi seminţe, puteţi menţine indicele glicemic redus al acestui fel de mâncare şi puteţi evita problemele de digestie şi cele alergice asociate cu produsele din făină rafinată de grâu.

Intră în GALERIA FOTO specială de 1 iunie şi vezi ce modele deosebite de prăjituri şi torturi poţi realiza de Ziua Copilului.

 

Pagina 1 din 2
Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

Bulgăraşi de cocos
Bulgăraşi de cocos
Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism