Pandişpan cu vişine

Ingrediente: - 8 ouă - 16 linguri de zahăr - 16 linguri de faină- jumătate de ceaşcă de ulei - coajă rasă de lămâie - 2 pliculeţe zahăr vanilat - 1 pliculeţ de praf de copt
Pandişpan cu vişine

Ingrediente:

– 8 ouă
– 16 linguri de zahăr
– 16 linguri de faină
– jumătate de ceaşcă de ulei
– coajă rasă de lămâie
– 2 pliculeţe zahăr vanilat
– 1 pliculeţ de praf de copt
– esenţă vanilie
– 400-500 gr vişine

Mod de  preparare:

Separăm albuşurile de gălbenuşuri. Albuşurile se bat spumă şi se adaugă peste gălbenuşuri frecate cu zahăr, se adaugă uleiul, coajă de lămâie, zahărul vanilat, apoi făina amestecată cu praful de copt nestins.

Se toarnă compoziţia în tava pe care am pus hârtie de copt. Se pun vişinele spălate, curăţate de sâmburi şi scurse peste compoziţia de pandişpan. Se dă la cuptor aproximativ 20-25 min. Se scoate de la cuptor şi se pudrează cu zahăr.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Tartă de vară cu nectarine şi zmeură
Tartă de vară cu nectarine şi zmeură
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața