Pandişpan cu vişine

Ingrediente: - 8 ouă - 16 linguri de zahăr - 16 linguri de faină- jumătate de ceaşcă de ulei - coajă rasă de lămâie - 2 pliculeţe zahăr vanilat - 1 pliculeţ de praf de copt
02.07.2014
Pandişpan cu vişine

Ingrediente:

– 8 ouă
– 16 linguri de zahăr
– 16 linguri de faină
– jumătate de ceaşcă de ulei
– coajă rasă de lămâie
– 2 pliculeţe zahăr vanilat
– 1 pliculeţ de praf de copt
– esenţă vanilie
– 400-500 gr vişine

Mod de  preparare:

Separăm albuşurile de gălbenuşuri. Albuşurile se bat spumă şi se adaugă peste gălbenuşuri frecate cu zahăr, se adaugă uleiul, coajă de lămâie, zahărul vanilat, apoi făina amestecată cu praful de copt nestins.

Se toarnă compoziţia în tava pe care am pus hârtie de copt. Se pun vişinele spălate, curăţate de sâmburi şi scurse peste compoziţia de pandişpan. Se dă la cuptor aproximativ 20-25 min. Se scoate de la cuptor şi se pudrează cu zahăr.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru
Paula Rotaru
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați ... citește mai mult
Tartă de vară cu nectarine şi zmeură
Tartă de vară cu nectarine şi zmeură
Recomandare video
Anevrismul de aortă ascendentă: simptome și tratament