Îngheţată pe băţ cu căpşuni

îngheţată pe băţ - 40 gr fructe uscate, 100 ml suc de căpşuni, 125 gr căpşuni. 50 gr miere,, 1 pachet vanilie naturală, 4 beţe de îngheţată.
Îngheţată pe băţ cu căpşuni

Ingrediente:

40 gr fructe uscate, 100 ml suc de căpşuni, 125 gr căpşuni. 50 gr miere, 1 pachet vanilie naturală, 4 beţe de îngheţată.

Mod de preparare:

Fructele uscate se mixează cu cele proaspete, cu sucul de fructe, miere, vanilie. Sucul obţinut se pune în forme, în care introduceţi un băţ de îngheţată. Este cea mai simplă reţetă de îngheţată şi cea mai bună, pentru că exclude grăsimile animale.
 

 

Semifreddo cu migdale prăjite
Semifreddo cu migdale prăjite