Îngheţată cu mango şi banane

Ingrediente: 2 mango, 5 banane, 600 g iaurt gras (stil grecesc 10% grăsime), 2-3 linguriţe de zahăr farin vanilat (opţional)
12.06.2014
Îngheţată cu mango şi banane

Ingrediente:

  • 2 mango
  • 5 banane
  • 600 g iaurt gras (stil grecesc 10% grăsime)
  • 2-3 linguriţe de zahăr farin vanilat (opţional)

Preparare: 

Curăţăm fructele şi le tăiem: mango-cubuleţe şi bananele-rondele. Le punem la congelator. Când sunt congelate le punem în robotul de bucătarie, la cuţit, şi adăugăm iaurtul. Mixăm la putere mică pentru câteva secunde până devin o pastă omogenă.
Adăugăm zahărul farin (optional) şi mai mixpăm puţin. Compoziţia o turnăm într-o cutie şi dăm la congelator pentru încă o oră.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic informații despre diverse afecțiuni, alimentație, ... citește mai mult
Recomandare video
Tenul gras: îngrijire, curățare, ingrediente pe care să le folosești
Recomandări: