Îngheţată cu ciocolată

îngheţată cu ciocolată - 120 ml suc de fructe de sezon, 50 gr fructe uscate dulci, 50 gr iaurt natural, 50 gr smântână, 130 gr miere, 30 gr ciocolată naturală.
14.06.2013
Îngheţată cu ciocolată

Ingrediente:

120 ml suc de fructe de sezon, 50 gr fructe uscate dulci, 50 gr iaurt natural, 50 gr smântână, 130 gr miere, 30 gr ciocolată naturală.

Mod de preparare:

Sucul de fructe se combină cu fructele uscate. Se adaugă iaurt, frişcă, miere şi se mixează bine. Puneţi şi ciocolata şi turnaţi în forme de plastic sau vafe. Lăsaţi la congelator 5 ore. Deasupra se poate pune o cuvertură de ciocolată.

 

 

Îngheţată pe băţ cu căpşuni
Îngheţată pe băţ cu căpşuni
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea