Iaurt cu musli şi măr

Ingrediente: 200 g fulgi de ovăz, 200 ml lapte, 100 ml suc de măr, 3 linguri iaurt grecesc,
Iaurt cu musli şi măr

Ingrediente:

200 g fulgi de ovăz, 200 ml lapte, 100 ml suc de măr, 3 linguri iaurt grecesc, 2 linguriţe de miere, suc de lămâie, 2 mere mari, tăiate cuburi, 1 ceaşcă de afine, alune prăjite.

Mod de preparare:

Într-un bol, puneţi fulgii de ovăz cu laptele şi sucul de mere şi puneţi pe foc. Puneţi iaurt, miere, suc de lămâie şi amestecaţi. Apoi adăugaţi feliile de măr şi afinele. Se serveşte în boluri, cu alune prăjite şi puţină miere.

Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex
Recomandări: