Fudge cu migdale

fugde cu migdale - reteta
01.11.2013
Fudge cu migdale

Ingrediente:

200 g migdale
25 g cacao
1 lingură de miere
75 g unt de cocos sau cacao
60 g merişor deshidratat
60 g caise deshidratate
50 g stafide
50 g nuci
1 baton de vanilie
1 vârf de sare himalaya

Mod de preparare:

Untul de cocos/cacao se pune la topit în bain-marie (apa să aibă o temperatură de maxim 40° Celsius). Migdalele se mixează până se transformă în făină, apoi se adaugă untul de cacao şi mierea. Fructele deshidratate se spală, se scurg bine şi se mixează. Nucile se taie în bucăţi mari.

Se amestecă într-un bol ingredientele de mai sus, se adaugă cacao, pudra de vanilie şi sarea. Compoziţia se pune într-o formă dreptunghiulară. După ce a stat la rece 5-6 ore se taie în pătrăţele de 1,5×1,5 cm. În final se obţin 500 g de fudge.

Reţetă preluată din revista InStyle Romania.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru
Paula Rotaru
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați ... citește mai mult
Tort cu mentă
Tort cu mentă
Recomandare video
Chemoembolizarea hepatică, soluție pentru tumorile și metastazele din ficat