Fudge cu migdale

fugde cu migdale - reteta
  • Publicat:
Fudge cu migdale

Ingrediente:

200 g migdale
25 g cacao
1 lingură de miere
75 g unt de cocos sau cacao
60 g merişor deshidratat
60 g caise deshidratate
50 g stafide
50 g nuci
1 baton de vanilie
1 vârf de sare himalaya

Mod de preparare:

Untul de cocos/cacao se pune la topit în bain-marie (apa să aibă o temperatură de maxim 40° Celsius). Migdalele se mixează până se transformă în făină, apoi se adaugă untul de cacao şi mierea. Fructele deshidratate se spală, se scurg bine şi se mixează. Nucile se taie în bucăţi mari.

Se amestecă într-un bol ingredientele de mai sus, se adaugă cacao, pudra de vanilie şi sarea. Compoziţia se pune într-o formă dreptunghiulară. După ce a stat la rece 5-6 ore se taie în pătrăţele de 1,5×1,5 cm. În final se obţin 500 g de fudge.

Reţetă preluată din revista InStyle Romania.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Tort cu mentă
Tort cu mentă
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”