Fudge cu migdale

fugde cu migdale - reteta
01.11.2013
Fudge cu migdale

Ingrediente:

200 g migdale
25 g cacao
1 lingură de miere
75 g unt de cocos sau cacao
60 g merişor deshidratat
60 g caise deshidratate
50 g stafide
50 g nuci
1 baton de vanilie
1 vârf de sare himalaya

Mod de preparare:

Untul de cocos/cacao se pune la topit în bain-marie (apa să aibă o temperatură de maxim 40° Celsius). Migdalele se mixează până se transformă în făină, apoi se adaugă untul de cacao şi mierea. Fructele deshidratate se spală, se scurg bine şi se mixează. Nucile se taie în bucăţi mari.

Se amestecă într-un bol ingredientele de mai sus, se adaugă cacao, pudra de vanilie şi sarea. Compoziţia se pune într-o formă dreptunghiulară. După ce a stat la rece 5-6 ore se taie în pătrăţele de 1,5×1,5 cm. În final se obţin 500 g de fudge.

Reţetă preluată din revista InStyle Romania.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Tort cu mentă
Tort cu mentă
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea
Recomandări: