Desert pufos cu glazură de unt şi lămâie

Ingrediente: 500 gr făină, 150 ml lapte călduţ, un cub drojdie proaspătă, 100 gr zahăr, 225 gr unt, 150 gr brânză slabă de vaci, 100 gr merişoare.
Desert pufos cu glazură de unt şi lămâie

Ingrediente: 500 gr făină, 150 ml lapte călduţ, un cub drojdie proaspătă, 100 gr zahăr, 225 gr unt, 150 gr brânză slabă de vaci, 100 gr merişoare.

Preparare: se amestecă făina, drojdia, laptele şi o linguriţă de zahăr. Separat, se dau prin mixer  175 gr unt, brânza, merişoarele şi restul de zahăr şi se toarnă peste aluat, amestecând până la omogenizare. Se lasă la crescut o oră apoi se ântinde ân tavă, se decupează şi se bagă la cuptor pentru  15-20 min, la 180 de grade Celsius. Pentru glazură se topeşte restul de unt cu 2-3 lg de  suc de lămâie şi zahăr. Se decorează cu merişoare şi zahăr pudră.

Sufleu de ciocolată topită VIDEO
Sufleu de ciocolată topită VIDEO