Cafea Granita Dukan

Aduceţi la fierbere apa amestecată cu laptele degresat şi îndulcitorul apoi luaţi de pe foc şi lăsaţi să se răcească, după care turnaţi amestecul în cafeaua espresso.
  • Publicat:
Cafea Granita Dukan

Ingrediente pentru 4 porţii:

  • 500 ml apă
  • 2 linguri de lapte degresat
  • 3 linguriţe de îndulcitor Splenda sau îndulcitor praf de Stevia
  • 250 ml de cafea espresso (sau cafea foarte tare)


Mod de preparare:

Aduceţi la fierbere apa amestecată cu laptele degresat şi îndulcitorul apoi luaţi de pe foc şi lăsaţi să se răcească, după care turnaţi amestecul în cafeaua espresso. Puneţi amestecul într-un recipient şi lăsaţi la congelator timp de o oră. Când o scoateţi din congelator stropiţi recipientul pe exterior cu puţină apă fierbinte pentru a scoate uşor conţinutul pe care apoi îl daţi puţin prin blender (folosind funcţia „pulse”), până capătă o textură cristalizată. Turnaţi amestecul în 4 cupe şi serviţi imediat. 

Sursa foto: Dukandiet.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Prăjitură raw cu banane
Prăjitură raw cu banane
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”