Bulgăraşi de cocos

Biluţe de cocos moi, cu gust de lămâie, uşor de pregătit chiar de către copii. În plus, nu conţin gluten, lactate şi zahăr.
Bulgăraşi de cocos

Biluţe de cocos moi, cu gust de lămâie, uşor de pregătit chiar de către copii. În plus, nu conţin gluten, lactate şi zahăr.

Ingrediente – 10 bucăţi (aproximativ 3 porţii):

  • 140 g fulgi de nucă de cocos deshidratată
  • 3 albuşuri de ou
  • 3 linguri xilitol
  • 1 ½ lingură suc de lămâie
  • o lingură amidon

Mod de preparare: Preîncălziţi cuptorul la 180°C/indicatorul cuptorului la poziţia 4. Tapetaţi o tavă mare cu hârtie pentru copt. Amestecaţi toate ingredientele într-un castron pentru a rezulta o pastă. Faceţi cu mâna 10 biluţe (apăsaţi destul de tare ca să vă asiguraţi că nu se dezintegrează după coacere). Coaceţi timp de 20 de minute, apoi lăsaţi să se răcească înainte de a le pune la păstrare într-un recipient etanş.

Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

Prăjitură cu mere şi migdale
Prăjitură cu mere şi migdale
Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă