Brioşă cu vanilie şi căpşuni

Ingrediente: 400 g căpşuni proaspete sau congelate, unt, 100 g zahăr brun, 1 linguriţă de vanilie naturală pudră.
Brioşă cu vanilie şi căpşuni

Ingrediente:

400 g căpşuni proaspete sau congelate, unt, 100 g zahăr brun, 1 linguriţă de vanilie naturală pudră.

Mod de preparare:

Încălziţi cuptorul la 180 de grad Celsius şi apoi puneţi 8 felii de pâine la copt timp de 3 minute. Apoi lăsaţi la răcit.
Într-un bol, amestecaţi căpşunile tăiate în patru, vanilia şi zahărul. Mixaţi. Puneţi unt pe feliile de pâine prăjită, apoi puneţi amestecul deasupra şi formaţi sendvişuri. Puneţi căpşuni şi deasupra.

Iaurt cu musli şi măr
Iaurt cu musli şi măr