Dulceaţă de struguri

Ingrediente: 2 kg boabe struguri, 1 kg zahăr, sucul de la o lămâie, jumătate de baton de vanilie, 3-4 pahare de apă.
20.10.2014
Dulceaţă de struguri

Ingrediente: 2 kg boabe struguri, 1 kg zahăr, sucul de la o lămâie, jumătate de baton de vanilie, 3-4 pahare de apă.

Mod de preparare: se taie pe jumătate boabele de struguri şi se scot sâmburii cu o scobitoare. Strugurii acoperiţi cu zahăr se lasă într-un vas acoperit, timp de o oră. Se adaugă apa şi vanilia şi se lasă la fiert, luându-se periodic spuma rezultată.

Când siropul se leagă, turnaţi sucul de lămâie şi lăsaţi încă 5-10 minute.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru
Paula Rotaru
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați ... citește mai mult
Gem de prune şi mere
Gem de prune şi mere
Recomandare video
Colonoscopia: ce este și când se face?
Recomandări: