Castraveţi muraţi

24.10.2013
Castraveţi muraţi

Ingrediente:

4-5 kg castraveţi mici, 2 cepe, 2 morcovi, 0,5 l oţet, 2 l apă, 6-7 linguri rase zahăr, 1 plic conservant dulce-acrişor

Mod de preparare:

În 6-7 borcane se pun castraveţii, iar printre ei se pune ceapa şi morcovii tăiaţi rondele. Se pun la fiert 2 l apă şi 0,5 l oţet, amestecându-le cu conţinutul unui plic de conservant dulce-acrişor. Se adaugă 6-7 linguri rase de zahăr.

Compoziţia obţinută se ţine la fiert 3-5 minute, amestecând continuu şi se pune fierbinte peste castraveţii din borcane.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Varză murată la butoi
Varză murată la butoi
Cel mai nou articol Video:
Platou de post rapid de făcut și foarte sănătos
Recomandări: